Het mother-daughter heart connection retreat

Willen jullie:

 • De band met je moeder of dochter verdiepen?

 • Meer verbinding met jezelf ervaren?

 • Vreugde in je leven vergroten?

 • Even tot rust komen en opladen?

 • Leren hoe je je diep kunt verbinden met je lichaam?

 • Gelijkgestemde vrouwen ontmoeten waarbij je helemaal jezelf kunt zijn?

 • Inzichten krijgen om meer vanuit verbinding met jezelf te leven?

 • Meer vertrouwen in jezelf ontwikkelen?

 • Heerlijk in de watten gelegd worden?

 • Bewust met je lichaam bezig zijn door gezonde voeding en beweging?

 • Iets nieuws ervaren?

Dan is het Blossom Your Heart Retreat de plek voor jullie op de volgende data:

24 tot 28 november 2023

12 tot 16 april 2024

27 september tot 2 oktober 2024

25 tot 29 november 2024

Geef op het contactformulier jullie voorkeursdata aan.

Het Blossom Your Heart Retreat draait om de volgende pijlers:

Sharing circles and ceremonies

Verbinding is ons uitgangspunt. Wij creëren talloze momenten waarop we met elkaar verbinden, delen en oprecht naar elkaar luisteren. Dit is een ruimte waar je volledig je authentieke zelf kunt zijn en waar alles welkom is.

Yoga

Ons aanbod omvat vooral rustige yogasessies, zoals Yin yoga. We hebben hiervoor gekozen omdat yoga een mooie manier is om je zenuwstelsel te kalmeren en stress te verminderen. Het nodigt ook uit tot introspectie, om weer in contact te komen met wat er zich in het lichaam afspeelt.

Liefdevolle beweging

We houden van beweging, maar geloven niet dat we ons lichaam te veel moeten pushen. Wij zijn geen retreat dat keihard gaat trainen. Wij willen op een liefdevolle, zachte manier in verbinding blijven met ons lichaam.

Breathwork

Breathwork is een mooie manier om diep met jezelf te verbinden, los te laten wat je niet meer dient, mooie inzichten te verkrijgen of juist de rust te geven die je nodig hebt.

Energetische Healing, Massage en Transformational Cupping

De eerste dagen staan in teken van veel RUST! Door middel van een energetische healing, een massage en een Transformational Cupping behandeling zorgen we ervoor dat je weer helemaal landt in je lichaam en alle stress van thuis kan loslaten.

Tijd voor Stilte en Reflectie

Wij geloven in het belang van momenten van stilte en reflectie. Hierbij kun je echt even verbinding maken met jezelf, schrijven in je journal en de geleerde lessen integreren.

Wandelingen

We houden van de natuur en wandelen en vinden dit een magische combinatie om met jezelf te verbinden, vooral als we dit in stilte doen. Dit kan echt een moment zijn om een stroom van creatieve nieuwe ideeën toe te laten.

Sound Healing

Stel je voor: je ligt heerlijk op je yogamat, omringd door betoverende klanken van klankschalen, gongs en andere helende instrumenten. Geluid heeft een genezend vermogen, daarom vinden wij een Sound Healing onmisbaar tijdens ons retreat. Het is een manier om volledig te kunnen ontspannen, los te laten wat je niet meer dient en mooie inzichten te verkrijgen.

Intieme groep

Wij houden de groep klein en intiem, zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen bieden. Maximaal 11 personen kunnen meedoen.

Een sfeerimpressie

Wat kan ik verwachten?

Het Blossom Your Heart Retreat vindt plaats van donderdagavond 23 november tot en met dinsdag 28 november 2023. Jullie zijn van harte welkom om vanaf donderdagavond of uiterlijk op vrijdagochtend voor 11.00 uur aan te komen. Dit geeft jullie de gelegenheid om het huis en de omgeving te verkennen en je snel thuis te voelen. De eerste ceremonie staat gepland op vrijdag rond 13.00 uur. We sluiten het retreat af op 28 november met een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door een eindceremonie die tot ongeveer 14.00 uur zal duren.

Pick up + drop off airport

Gezonde maaltijden

Onbeperkt drinken en snacks

Yoga

Breathwork

Wandelingen

Sound Healing

Dagelijkse workshops

Energy Healing + 30 minuten massage

Transformational Cupping sessie

Vier of vijf overnachtingen

Begeleid door ervaren vrouwen

¡Mi Casa es su casa!

Graag ontvangen wij jullie in ons eigen, intieme en warm ingerichte familiehuis op Ibiza met een betoverend uitzicht. Jullie komen op een magische plek in een stille oase terecht. Het huis genaamd Can Coll staat bovenaan een berg waar je uitkijkt op de zoutmeren van Ses Salinas en in de verte Formentera. Je kan hier letterlijk en figuurlijk je leven vanuit een hoger perspectief bekijken. Je voelt je hier echt ‘on top of the world’ en zo willen we jullie ook laten voelen als jullie weer naar huis gaan. Het is midden in de natuur en geeft een gevoel van thuiskomen. Onze plek biedt ruimte voor heling. Waar je dichter bij jezelf komt en een beetje meer van jezelf gaat houden. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons huis!

"Blossom Your Heart Retreat"

 • Blossom Your Heart Retreat investering: €1.888,00. per persoon.

 • Neem bij 3 personen of voor betaling in termijnen contact met ons op.

 • Vier overnachtingen

 • 2-persoonskamer voor moeder en dochter

 • Alle gezonde en glutenvrije maaltijden (ontbijt, lunch en diner)

 • Lokaal transport

 • Dagelijkse workshops (inclusief massage, Energetische Healing, Transformational Cupping, wandeltocht, intensieve begeleiding)

 • En nog veel meer verrassingen

Dan is het Blossom Your Heart Retreat de plek voor jullie op de volgende data

24 tot 28 november 2023

12 tot 16 april 2024

27 september tot 2 oktober 2024

25 tot 29 november 2024

Geef op het contactformulier jullie voorkeursdata aan.

* Het vliegticket is niet inbegrepen en dient zelf geboekt te worden. Houd rekening met de vliegtijden en de start van het retreat (uiterlijk 24 november om 11.00 uur)